Tlf. 98 18 21 23

Trappevask

Trappevask omfatter typisk følgende:

  • Rengøring af fortrapper
  • Rengøring af bagtrapper
  • Rengøring af vaskerier
  • Rengøring af indgangspartier
  • Hovedrengøring af trappepartier

Alle kender et scenarie hvor ejendommens beboere skal stå for trappevask på hver deres etage. Eller et scenarie hvor man efter tur skal vaske hele for- og bagtrappen.

Disse turnusordninger virker desværre sjældent. Trappevask er hårdt arbejde og ikke alle ejendommens beboere har den fysiske formåen der skal til for at klare trapperne. Trappevasken springes derfor over eller udføres for hurtigt, med det resultat at indgangspartiet til ens bolig ikke fremstår som værende rent og præsentabelt. Hvad værre er at dette ofte giver anledning til stridigheder beboere i mellem.


Drop det hårde arbejde og de årlige skænderier ved ejerforeningens generalforsamling eller med din udlejer. Foreslå i stedet at lade Nørre Tranders Rengøring klare trapperne.


En trænet servicemedarbejder hos Nørre Tranders Rengøring, kan nemlig hurtigt og nemt klare trappevasken i din ejendom til en konkurrencedygtig pris.

Vi har udstyret og vasker gerne dine trapper, så længe din ejendom ligger i Aalborg og omegn. Kvaliteten af vores trappevask er uovertruffen. Således er du altid sikret en præsentabel tilgang til dit hjem og et godt forhold til dine naboer. Jævnlig vedligeholdelse med kyndige hænder, forlænger tilmed levetiden af trinbelægningen.

Ring nu og få et uforpligtende tilbud på trappevask.

Tlf. 98 18 21 23

NØRRE TRANDERS RENGØRING - Horsensvej 8 - 9310 Vodskov

Tlf. 98 182123

NØRRE TRANDERS RENGØRING - Horsensvej 8 - 9310 Vodskov

Tlf. 98 182123

Nordjysk Webdesign ApS