Tlf. 98 18 21 23

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring omfatter typisk følgende:

  • Almindelig rengøring.
  • Støvsugning.
  • Gulvvask.
  • Polish behandling af gulv.
  • Vanding af blomster.
  • Hovedrengøring.


Vi er altid klar til at tilbyde din virksomhed rengøring. Eneste krav for at Nørre Tranders Rengøring kan rykke ud til rengøring i din virksomhed, er at din virksomhed, geografisk ligger placeret i Aalborg eller i Aalborgs opland.


Vores indgangsvinkel til erhvervsrengøring og til rengøring generelt er, at behovene hos vore kunder er dynamiske. Vi ved at vores opgave er at tilpasse os disse behov - Dette tager vi højde for i vores planlægning.


Når vi laver en rengøringsplan til en virksomhed, lytter vi først til virksomhedens ønsker og specifikke behov. Derefter gennemgår vi hvert enkelt lokale sammen med en repræsentant for virksomheden, hvor vi blandt andet kigger på tilgængelighed, indretning og materialer. Derpå udarbejder vi en færdig rengøringsplan, der indeholder en beskrivelse af de forpligtigelser vi påtager os i forhold til rengøring, en prioritering af disse og endeligt indenfor hvilket tidsrum arbejdsopgaven skal udføres.

Uanset om du vælger 1 eller 5 ugentlige rengøringsdage, så giver vores åbne service-skema, samt vores generelle imødekommenhed, altid mulighed for at omprioritere eller komme med specielle ønsker, som ligger udover de normale rengøringsaktiviteter. Du kunne jo få behov for rengøring efter en planlagt firmafest, en ommøblering eller lignende.

Den direkte dialog mellem service-medarbejder og virksomhed via 'service-skemaet' giver en meget fleksibel og personlig arbejdsform. Det plejer begge parter at sætte stor pris på. På ' service-skemaet' modtager vi også gerne ris og ros, så vores arbejde hele tiden kan justeres ind efter jeres behov.

Ring nu og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring.

Tlf. 98 18 21 23

NØRRE TRANDERS RENGØRING - Horsensvej 8 - 9310 Vodskov

Tlf. 98 182123

NØRRE TRANDERS RENGØRING - Horsensvej 8 - 9310 Vodskov

Tlf. 98 182123

Nordjysk Webdesign ApS