Tlf. 98 18 21 23

Nørre Tranders Rengøring

Nørre Tranders Rengøring er en privatejet rengøringsvirksomhed, som har eksisteret siden 1970. Siden virksomheden blev grundlagt, har virksomheden beskæftiget sig med alle typer af rengøring i Aalborg og omegn. Vores kunder omfatter virksomheder i både den private og offentlige sektor. Derudover har Nørre Tranders Rengøring en betragtelig mængde af aktiviteter der omfatter hjemmeservice, privat rengøring, viceværtsservice og ikke mindst trappevask.

Rengøringsvanvid, ikke storhedsvanvid

Nørre Tranders Rengøring har ca. 10 ansatte. Umiddelbart lyder dette måske ikke af så meget i forhold til de store spillere på markedet, men vores lokalkendskab og vores fokus på kvalitet og fleksibilitet gør, at vi er i stand til at servicere vores kunder med stor omhu. Vi ligger stor vægt på kvalitetssikring ved hjælp af vores serviceskema og samtidigt en løbende mundtlig korrespondance med vores kunder. Vi er klar over at gensidig feedback og løbende tilpasninger er en del af en dynamisk hverdag.


Faglig ansvarlighed

Nørre Tranders Rengøring er medlem af RSBA, som er rengøringsselkabernes brancheforening. Vi har derfor løbende korrespondance med brancheforeningen, og er opdateret i forhold til standarder og brancheforhold.


Arbejdsmiljø

Nørre Tranders Rengøring har overenskomst med 3F, der sikrer et attraktivt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Dette mener vi er med til at sikre, at vore medarbejdere har den rette motivation og indstilling til at møde vore kunder med ambition, engagement og ansvarlighed.

Ansvarlighed overfor miljøet

For os er det, at værne om miljøet en naturlig ting. I Nørre Tranders Rengøring tilstræber vi, såvidt det er muligt ,at bruge rengøringsmidler der bærer Svanemærket, ligesom vi løbende ajourfører os med de arbejdsmiljøbestemmelser der udstedes af arbejdstilsynet. Dette skyldes dels en uforbeholden dedikation til ikke at udlede unødvendige affaldsstoffer i naturen, men samtidigt er det et udtryk for den ansvarlighed vi tilstræber over for vores kunder, medarbejdere og til miljøet generelt.

Ring nu og få et uforpligtende tilbud på rengøring.

Tlf. 98 18 21 23

NØRRE TRANDERS RENGØRING - Horsensvej 8 - 9310 Vodskov

Tlf. 98 182123

NØRRE TRANDERS RENGØRING - Horsensvej 8 - 9310 Vodskov

Tlf. 98 182123

Nordjysk Webdesign ApS